Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Brews Brothers seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Brews Brothers seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niet of er nog een tweede seizoen komt van Brews Brothers. Dat betekent echter niet dat de serie niet meer terugkeert. Brews Brothers is tenslotte een Netflix Original. Daarbij wacht de streamingdienst vaak eerst af hoe een seizoen wordt ontvangen voordat een nieuwe wordt besteld.

Brews Brothers

De komedieserie Brews Brothers vertelt het verhaal van twee rivaliserende broers. De twee hebben niet veel met elkaar gemeen en waren ook een tijd vervreemd van elkaar.

In deze sitcom besluiten ze echter om de krachten te bundelen om een brouwerij te starten, maar of dat nou de beste keuze is? Met hun capriolen zetten ze de zaak continu op stelten en dat levert hilarische fragmenten op.

Wanneer komt Brews Brothers seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Brews Brothers seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niet of we in de toekomst nog een tweede seizoen mogen verwachten van Brews Brothers. De Amerikaanse sitcom is een echte Netflix Original waarbij het altijd afwachten is hoe een seizoen wordt ontvangen voordat een nieuw seizoen wordt besteld.

Gezien het eerste seizoen van Brews Brothers op 10 april 2020 werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix, lijken we tot ongeveer mei of juni te moeten wachten tot meer bekend wordt over de toekomst van de reeks. Mocht er een tweede seizoen komen, dan lijken we die ergens in 2021 op Netflix te mogen verwachten. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Gentefied.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Brews Brothers seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?