Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Bridgerton seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Bridgerton seizoen 4 op Netflix? Dat is natuurlijk de grote vraag. En misschien hebben wij het antwoord wel! Het derde seizoen van Bridgerton staat op dit moment in zijn geheel op de streamingdienst en dat betekent dat het grote wachten begonnen is!

Bridgerton seizoen 3

In het derde seizoen van Bridgerton heeft Penelope Featherington haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton eindelijk opgegeven, en zo heel gek is dat niet, na de kleinerende woorden die hij uitsprak over haar! Ze heeft besloten dat het maar tijd is om een man te vinden, een andere man, maar wel iemand die het toestaat dat ze haar dubbelleven als Lady Whistledown voortzet. Er is echter één probleempje: ze heeft een schrijnend gebrek aan zelfvertrouwen, waardoor al haar pogingen op de huwelijksmarkt mislukken.

Tegelijkertijd is Colin terug van weggeweest: hij is klaar met zijn zomerse reis en heeft een nieuwe look én een flinke portie extra zelfverzekerdheid. Maar Penelope, de persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, is hij kwijt en dat zorgt natuurlijk voor verdriet. Hij zet alles op alles om haar vriendschap terug te winnen en werpt zich op als dé persoon die ervoor kan zorgen dat ze meer zelfvertrouwen krijgt, om zo een echtgenoot te vinden. Zijn lessen werken echter net iets te goed en Colin begint zich steeds meer af te vragen of hij niet stiekem smoorverliefd is op zijn ‘protegé’.

Voor Penelope wordt de situatie overigens nog wat gecompliceerder door haar breuk met Eloise, die een nieuwe vriend heeft gevonden op een volstrekt onverwachte plek. O ja: Penelopes toenemende aanwezigheid in de high society maakt het voor haar ook nog eens moeilijker om haar alter ego als Lady Whistledown geheim te houden.

Bridgerton seizoen 4

Vóór seizoen 3 kwamen alle seizoenen van Bridgerton overeen met de romans van schrijfster Julia Quinn, maar opeens was dat niet het geval meer. An Offer from a Gentleman werd wel behandeld, maar er werd ook een flink sprongetje gemaakt naar Romancing Mr Bridgerton, het vierde boek. Daarom wordt het des te moeilijker om het plot van het vierde seizoen te voorspellen, al zijn er nog vier boeken over: To Sir Phillip, With Love (2003), When He Was Wicked (2004), It’s In His Kiss (2005), On the Way to the Wedding (2006) en The Bridgertons: Happily Ever After (2013).

Wanneer komt Bridgerton seizoen 4 op Netflix?

Wie denkt dat hij (of in het geval van Bridgerton: zij) lang moet wachten op de release van Bridgerton seizoen 4 heeft het misschien wel mis. Er zijn namelijk aanwijzingen dat de opnames van de nieuwe afleveringen al van start zijn gegaan óf deze maand nog van start gaan. Het script is in ieder geval klaar en de eerste tablereads zijn al achter de rug, waardoor de camera’s aangezet kunnen worden. En de geschiedenis leert ons dat het ongeveer acht maanden duurt om een Bridgerton-seizoen op te nemen. Dat betekent weer dat men begin 2025 misschien wel klaar is, waardoor een release in dat jaar alleszins haalbaar is!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?