Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 op Netflix?

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 op Netflix? Het goede vertrekpunt is dat we nu al kunnen melden dat er een achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine gaat komen. Tegelijkertijd is er echter ook de melding dat het achtste seizoen het laatste seizoen zal zijn…. maar nu echt! Want Brooklyn Nine-Nine werd eerder tenslotte ook al gecanceld.

Sitcom op een politiebureau

De serie Brooklyn Nine-Nine draait om het fictieve 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn. Een groep zeer bijzonder bij elkaar verzamelde agenten proberen zaken op te lossen. Maar de wijze waar dat op gaat werkt vooral goed op je lachspieren. Brooklyn Nine-Nine is dan ook een zeer geliefde sitcom.

Tot twee keer toe gecanceld

In eerste instantie werd Brooklyn Nine-Nine gemaakt door FOX, maar die zender besloot na vijf campagnes. Razendsnel nam NBC de serie over en plakte er nog eens drie seizoenen aan vast. Een jaar geleden werd bekend dat Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 het laatste zal worden en ook de laatste die dus op Netflix zal verschijnen. Deels is de koek simpelweg op en pakken Andy Samberg en zijn manschappen in. Daarnaast zijn politieseries door de misstanden van de afgelopen jaren bij de Amerikaanse politie ook onder druk te komen te staan. Hierin wordt in het achtste seizoen ook aandacht aan geschonken.

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 op Netflix?

Wanneer komt Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 op Netflix? Het ziet ernaar uit dat we nog een flink tijdje moeten wachten tot seizoen 8 naar Netflix komt. Om een vergelijk te trekken. Seizoen 6 begon in de Verenigde Staten in januari 2019 en kwam in juni 2020 op Netflix. Het zevende seizoen kwam tot op de dag af twee jaar na de start in Amerika op de streamingdienst.

Op het achtste seizoen hoeven we minder lang te wachten. Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 komt op 15 augustus 2022 op Netflix. Seizoen 8 begon op NBC op 12 augustus 2021. Daarmee is Netflix er dan ook razendsnel bij. Toch is er ook slecht nieuws over Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 op Netflix. De serie is nóg korter geworden. Bestond het zevende seizoen al nog maar uit dertien afleveringen, het slotseizoen bedraagt slechts tien episodes. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Community, Superstore, Space Force, of The Office.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?