Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Brot / The Valhalla Murders seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Brot / The Valhalla Murders seizoen 2 op Netflix? Met Brot heeft Netflix zijn eerste IJslandse Original te pakken. Of we in de toekomst nog meer seizoenen mogen verwachten van Brot, is echter nog maar de vraag. Daarvoor moeten we ongetwijfeld eerst afwachten hoe het eerste seizoen wordt ontvangen.

Brot

In Brot worden we in acht afleveringen meegenomen naar een aangrijpende zaak. Arnar, een profiler van de politie, wordt teruggeroepen naar zijn eigen land om de eerste seriemoordenaar ooit op IJsland te ontmaskeren. Het wordt een race tegen de klok om de moordenaar te vinden, want niets lijkt hen op het goede spoor te brengen. Tot ze een bezoekje brengen aan Valhalla.

Wanneer komt Brot / The Valhalla Murders seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Brot / The Valhalla Murders seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de IJslandse serie Brot, maar dat betekent nog geen reden tot paniek. De streamingdienst heeft de laatste tijd steeds vaker laten zien dat het bij nieuwe series de reacties afwacht. In het geval van Brot gaat het er misschien net iets anders aan toe, want Netflix fungeert slechts als co-producent.

De serie werd gemaakt in samenwerking met Truenorth Productions en is in IJsland dan ook al uitgezonden bij RÚV. In de komende weken moet blijken of Netflix en Truenorth Productions verdergaan met Brot. Een eventueel tweede seizoen hoeven we in ieder geval niet eerder dan in 2021 op Netflix te verwachten. Wil je in de tussentijd andere IJslandse series kijken op Netflix? Dat kan, met Trapped, Case en het waargebeurde Out of Thin Air.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Brot seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?