Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Caïd seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Caïd seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst lanceerde op 10 maart het eerste seizoen van de Franse misdaaddramaserie Caïd. Of het blijft bij één seizoen, is tot op heden nog even de vraag. Tot op heden is er namelijk nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de Franse Netflix Original, maar dat hebben we de laatste tijd wel vaker zien gebeuren. In de komende weken moet blijken wat het lot wordt van Caïd.

Franse misdaaddrama

De Franse misdaaddramaserie Caid. We volgen Franck die videoclips regisseert en daarvoor tot het uiterste gaat. De Franse misdaaddramaserie Caid. We volgen Franck die videoclips regisseert en daarvoor tot het uiterste gaat. Zelfs wanneer hij moet infiltreren in een ruige buurt in Zuid-Frankrijk dan draait hij zijn hand daar niet voor om. Als hij Tony, de leider van een drugsbende wil filmen, raakt Franck betrokken bij een bendeoorlog.

Wanneer komt Caïd seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Caïd seizoen 2 op Netflix? Met Caïd introduceerde Netflix op 10 maart een gloednieuwe Original. Of we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een tweede seizoen, is echter nog maar zeer de vraag. Netflix zal ongetwijfeld eerst willen afwachten hoe de afleveringen van seizoen 1 worden ontvangen voordat bekend wordt of er ook een vervolg wordt besteld.

Mochten de reacties op het eerste seizoen goed zijn, dan is de kans aanwezig dat Netflix een tweede seizoen laat maken. Dat tweede seizoen verwachten we echter niet eerder dan ergens in 2022 op Netflix. Ondertussen aan de slag met andere Franse series? Denk ook eens aan Unité 42 en La Trêve.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Caïd seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?