Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Capitani seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Capitani seizoen 2 op Netflix? Netflix is erin geslaagd om de streamingrechten aan te kopen van Capitani uit Luxemburg. Daardoor kunnen we vanaf februari 2021 aan de slag met de crimedramaserie. Inmiddels is duidelijk dat de serie in Luxemburg al voorzien is van een tweede seizoen. De grote raag is alleen of en wanneer we dat tweede seizoen op Netflix mogen verwachten.

Crimedrama uit Luxemburg

In de misdaaddramaserie Capitani worden we meegenomen naar het vehraal van een detective die naar het noorden van Luxemburg vertrekt. Daar, in een landelijk dorp, wordt een tienermeisje vermist. Luc Capitani krijgt in het dorpje te maken met een flinke cultuurshock en merkt al snel dat hij als buitenstaander binnendringt op een plek waar iedereen geheimen voor elkaar heeft.

Wanneer komt Capitani seizoen 2 op Netflix?

Nadat het eerste seizoen van Capitani goed is ontvangen in Luxemburg, is Netflix erin geslaagd om de rechten aan te kopen. Bij IMDb scoort de serie een knappe 8,6. Nog voordat het eerste seizoen naar Netflix komt, is al duidelijk dat er gewerkt wordt aan een tweede seizoen.

Achter de schermen zou al hard gewerkt worden aan het tweede seizoen en de opnames daarvan zouden medio maart 2021 van start moeten gaan. Of seizoen 2 vervolgens ook naar Netflix komt, is nog even afwachten. Gezien de streamingdienst ook de rechten van het eerste seizoen heeft aangekocht, lijkt dat ook bij seizoen 2 te gebeuren. Naar verwachting verschijnt seizoen 2 ergens in 2022 in Luxemburg. Vanaf dan is het wachten op de release op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? We hebben internationale crimeseries op een rij gezet!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Capitani seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?