Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix? Helaas is er nog weinig bekend over de toekomst van Chesapeake Shores. De serie is oorspronkelijk afkomstig van Hallmark Channel en heeft de laatste jaren al een bijzonder pad afgelegd. Of we ons nog op mogen maken voor nieuwe afleveringen van de serie, is op dit moment lastig in te schatten. In dit artikel vertellen we je alles wat we weten over Chesapeake Shores seizoen 6.

Abby O’Brien-Winters

Chesapeake Shores is al seizoenen lang een groot succes op Netflix. In deze romantische dramaserie draait het om het leven van Abby O’Brien-Winters. Ze is al lange tijd niet meer in haar geboortedorp geweest, maar besluit nu terug te keren. Haar terugkeer in het dorp dat haar vader ooit stichtte, betekent ook een weerzien met oude bekenden. Zo loopt ze onder maar haar voormalige grote liefde Trace Riley tegen het lijf in Chesapeake Shores. Lukt het haar ondanks haar verleden om zich weer thuis te voelen in haar geboortedorp?

Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix? Of Chesapeake Shores nog terukgeert voor een zesde seizoen, valt op dit moment lastig te zeggen. Fans van Chesapeake Shores hebben eerder al in onzekerheid gezeten. Zo was het lange tijd onduidelijk of er wel een vijfde seizoen zou komen. Dat vooral omdat seizoen 4 ineens flink korter was dan eerder gewend. Daarnaast werd er eerder ook een spin-off film aangekondigd, maar daar is het sinds de aankondiging in 2019 lange tijd stil over gebleven. Inmiddels blijken de plannen door Covid-19 in de ijskast te zijn beland. Mogelijk volgt er later alsnog een spin-off film.

De komende tijd zal dan ook moeten blijken of Chesapeake Shores terugkeert voor een zesde seizoen. Duidelijk is dat Trace Riley niet terug zal keren voor nieuwe afleveringen. Mocht er een seizoen 6 komen van Chesapeake Shores, dan verwachten we dat seizoen niet eerder dan ergens in 2022 op Netflix. Doordat de uitzendingen bij de streamingdienst meelopen met Hallmark Channel, hoeven we doorgaans niet heel lang te wachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijk series? Denk dan ook eens aan Virgin River en When Calls the Heart. Daarnaast schreven we eerder over de beste romantische dramaseries op Netflix.

➡ Chesapeake Shores seizoen 6: Alles wat we al weten!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?