Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix? Op 1 september voegde Netflix plots vier seizoenen toe van Chicago Med en Chicago Fire. De grote vraag is nu of we binnenkort ook de resterende seizoenen op Netflix mogen verwachten. In Amerika is Chicago Med al zes seizoenen onderweg. De grote vraag is nu: Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix?

Chicago Med

Chicago Med ging in 2015 van start als spin-off van Chicago Fire. De serie toont een emotionele rit door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad en het moedige team van artsen dat alles draaiende houdt. We worden in het Gaffney Chicago Medical Center meegenomen naar unieke gevallen, geïnspireerd op actuele gebeurtenissen. De spoedeisende hulp wordt gevuld met drama en onheil.

Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix? Helaas valt het op dit moment nog moeilijk in te schatten wanneer het vijfde seizoen van Chicago Med en eventueel de andere seizoenen naar Netflix komen. Netflix lanceerde in één keer vier seizoenen. Dat wijst erop dat de streamingdienst de streamingrechten daarvan heeft kunnen aanschaffen.

De kans is aanwezig dat de uitzendrechten van het vijfde seizoen van Chicago Med momenteel nog elders liggen. Het is dan ook wachten tot Netflix officiële uitspraken doet over de release van Chicago Med seizoen 5 op Netflix. Gelukkig kun je op Netflix wel aan de slag met Chicago Fire. Ook is de ziekenhuisserie New Amsterdam op Netflix te bewonderen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chicago Med seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?