Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina deel 4 op Netflix?

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina deel 4 op Netflix? De streamingdienst voegde op vrijdag 24 januari alweer het derde deel van de Sabrina-serie toe aan het aanbod en het goede nieuws is dat we nu al weten dat er ook een vierde deel komt. Maar wanneer kunnen we dat deel bekijken?

Sabrina

De Archie Comics zijn sinds de release van Riverdale weer uiterst populair en uit die stripboeken is ook Chilling Adventures of Sabrina afkomstig. Roberto Aguirre-Sacasa is dan ook deels verantwoordelijk voor Sabrina. We volgen Sabrina Spellman. Als haar zestiende verjaardag in rap tempo dichterbij komt, moet ze een keuze maken. Ze is tenslotte half heks, half mens, maar voor welke van de twee kiest ze?

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina deel 4 op Netflix?

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina deel 4 op Netflix? Netflix bestelde na het eerste seizoen dat uit twee delen bestond direct een nieuw seizoen, dat opnieuw uit twee delen zou bestaan. Het is dan ook al duidelijk dat er nog een vierde deel komt, maar over de releasedatum heeft Netflix nog niets bekendgemaakt. Door naar het verleden te kijken, kunnen we wel een voorzichtige schatting doen.

Zo verscheen het eerste seizoen van Sabrina rond Halloween 2018. Het vervolg werd vervolgens in april 2019 toegevoegd aan het aanbod. Voor het derde deel moesten we wachten tot januari 2020. Als de streamingdienst opnieuw kiest voor een pauze van een half jaar tussen de twee delen van één seizoen, mogen we het vierde deel in de zomer van 2020 verwachten. Al blijft het afwachten totdat Netflix officiële uitspraken doet over de releasedatum.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chilling Adventures of Sabrina deel 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?