Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 op Netflix?

Nog voordat het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina bij Netflix te bekijken was, maakte de streamingdienst al bekend dat er ook een tweede seizoen zou komen. Netflix ging voor de rechten om de spin-off van Riverdale de strijd aan met The CW. Mede omdat Netflix bereid was direct twee seizoenen te bestellen, gingen de rechten uiteindelijk naar hen.

Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina is net als Riverdale afkomstig uit de Archie Comics. Het verhaal is geschreven door Roberto Aguire-Sacasa, die ook de showrunner is van Riverdale. In Sabrina staat de vraag centraal of ze zal kiezen voor het Pad van de Nacht of het Pad van het Licht? Wat moet ze ervoor opofferen? Sabrina wordt gespeeld door Kiernan Shipka. Eerder werd het verhaal van Sabrina al getoond in Sabrina The Teenage Witch.

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 op Netflix?

Netflix slaagde er na een strijd met The CW in om de rechten van Chilling Adventures of Sabrina binnen te halen. Een knappe prestatie, omdat het gaat om een spin-off van Riverdale. Die serie is in de Verenigde Staten wekeljks te zien bij The CW en Netflix heeft de streamingrechten voor daarbuiten.

Netflix beloofde tijdens het binnenhalen van de rechten wel direct dat er ook een seizoen 2 zou komen. De grote vraag is dan ook wanneer Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 bij Netflix te bekijken is. Een precieze datum is nog niet bekend, maar wel is al duidelijk dat de serie in 2019 verdergaat met zijn tweede seizoen. Net als het eerste seizoen telt ook seizoen 2 tien afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?