Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Chosen seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Chosen seizoen 2 op Netflix? Sinds donderdag 27 januari kunnen we op Netflix aan de slag met Chosen. Chosen is een gloednieuwe Deense serie waarvan meteen zes afleveringen zijn verschenen. De nieuwe Netflix Original is afkomstig van de makers van The Rain. Het is dan ook de grote vraag of we nog een tweede seizoen mogen verwachten van Chosen.

Makers van The Rain

De verwachtingen van Chosen zijn hoog. De nieuwe Deense Netflix serie is tenslotte afkomstig van de makers van The Rain. Die serie draaide drie seizoenen lang en groeide uit tot een succesvolle apocalyptische serie. In Chosen draait het niet om allesvernietigende regen, maar om een meteoriet. We worden meegenomen naar het Deense dorpje Middelbo waar zeventien jaar geleden een meteoriet is ingeslagen. Emma duikt opnieuw in het verhaal en ontdekt per toeval dat het verhaal één grote leugen was. Maar wat was dan wel de waarheid en wat is er wél neergestort in Middelbo?

Wanneer komt Chosen seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Chosen seizoen 2 op Netflix? De eerste zes afleveringen van Chosen zijn op donderdag 27 januari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee is het eerste seizoen inmiddels volledig te bekijken, maar de grote vraag is of we ook een tweede seizoen van Chosen mogen verwachten. Voor nu ziet het er goed uit voor de Deense serie. Mede omdat de makers van The Rain al krediet hebben opgebouwd bij Netflix, is de kans groot dat Chosen ook voorzien wordt van een tweede seizoen als het verhaal daar ruimte voor laat.

Wel zal Netflix ongetwijfeld even de reacties afwachten op het eerste seizoen. Mocht er daadwerkelijk een tweede seizoen worden besteld, dan verwachten we Chosen seizoen 2 pas minimaal een jaar na de release van seizoen 1 op Netflix. In dat geval moeten we rekening houden met een release van Chosen seizoen 2 aan het begin van 2023. Op Netflix staan met The 100, Zoo en The Rain wel soortgelijke series.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chosen seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?