Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat Cobra Kai in de toekomst terugkeert voor een vierde seizoen. Alhoewel een releasedatum daarvoor nog niet bekend is, kunnen we wel een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode.

Karate Kid

Cobra Kai was in 2018 voor het eerst te zien op YouTube. Het betekende de terugkeer van een aantal Karate Kid-helden. In de serie worden we namelijk meegenomen naar de helden van toen. Zij zijn inmiddels de leermeesters voor een nieuwe generatie. Zo staan Daniel LaRusso en Johnny Lawrence toch weer lijnrecht tegenover elkaar.

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 4 op Netflix? De eerste twee seizoenen van Cobra Kai waren in eerste instantie te zien op YouTube en kwamen in augustus naar Netflix. Toen werd al snel bekend dat er ook een derde seizoen zou komen. Dat derde seizoen werd op 1 januari 2021 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Op een vierde seizoen lijken we echter iets langer te moeten wachten.

Al kunnen we wel nog ergens in 2021 aan de slag met het nieuwste seizoen. Dat bleek uit een perspraatje naar aanleiding van de kwartaalcijfers van het eerste kwartaal. Inmiddels is duidelijk dat het 31 december is geworden. Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk eens aan de films van The Karate Kid.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Cobra Kai seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?