Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Cowboy Bebop seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Cowboy Bebop seizoen 2 op Netflix? Met Cowboy Bebop blaast Netflix de oude animeserie nieuw leven in. De serie liep tussen 1998 en 1999 en kwam vervolgens na één seizoen ten einde. Mede omdat er al gedacht werd aan een tweede seizoen, leek dat niet voor de nieuwe Cowboy Bebop serie te gelden. Toch is ervoor gekozen om al na één seizoen de stekker uit de reeks te trekken.

Animeserie

Cowboy Bebop liep tussen 1998 en 1999. Daarin volgden we premiejagers Spike Spiegel, Faye Valentine, Jet Black Edward en hun trouwe corgi Ein terwijl ze jagen op criminelen. Het bracht hun met hun schip op verschillende plekken en regelmatig bevonden ze zich in benarde situaties. Onderweg kreeg Spike te maken met zijn aartsvijand. Nu is het een decennium later en keren de premiejagers terug. Dit keer in een live-action serie. De Netflix-serie staat garant voor nieuwe verhalen.

Showrunner André Nemec vertelde daar al over: “Ik beloof dat we de originele anime nooit zullen afpakken. Het zal daar altijd blijven bestaan. Maar ik ben erg enthousiast over de verhalen die we nu vertellen. Ik denk dat we heel goed werk hebben geleverd door het origineel in geen enkele richting te schenden, maar alleen wat extra blikken te bieden in de wereld die al was gecreëerd.”

Wanneer komt Cowboy Bebop seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Cowboy Bebop seizoen 2 op Netflix? De animeserie van Cowboy Bebop kwam niet verder dan één seizoen, maar Nemec hoopt dat dat lot zijn nieuwe serie bespaard blijft. Zo schijnt hij nu al grote plannen te hebben voor een tweede seizoen van Cowboy Bebop. “We weten precies waar we naartoe willen en ik kijk ernaar uit om meer verhalen te vertellen. Fingers crossed dat we meer Cowboy Bebop krijgen.”

Toch kwam er slecht nieuws voor Nemec en de fans van Cowboy Bebop. Door tegenvallende cijfers is ervoor gekozen om al na één seizoen de stekker uit de reeks te trekken. Op Netflix staan wel een aantal soortgelijke series met onder meer Resident Evil: Infinite Darkness en Love, Death + Robots.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Cowboy Bebop seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?