Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4 op Netflix? Deze komedieserie is één van de series die we door de samenwerking tussen The CW en Netflix altijd razendsnel kunnen bekijken bij de streamingdienst. Nu duidelijk is geworden dat er ook een vierde seizoen volgt, is het natuurlijk de grote vraag wanneer deze van start gaat bij The CW en Netflix.

Rebecca Bunch

Rebecca Bunch is een door Yale en Harvard opgeleide vastgoedadvocaat die werkt bij een topkantoor in New York City. Als ze een partnerschap met het kantoor aangeboden krijgt, raakt ze in paniek en loopt ze haar eerste liefde, Josh Chan, tegen het lijf op straat.

Josh vertelt haar dat hij het niet heeft kunnen maken in New York City en keert terug naar West Covina, Californië. Rebecca besluit Josh te volgen op zoek naar geluk. Ze heeft maar één doel: weer samenkomen met Josh. Ondertussen houdt ze het uit met zijn vriend Greg.

Wanneer komt Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4 op Netflix? De serie is één van de successen bij The CW. Toch heeft de zender bekendgemaakt dat het vierde seizoen ook direct het laatste seizoen zal zijn van de serie. Het vierde seizoen gaat op 12 oktober van start bij The CW. Een dag later, op 13 oktober, wordt de nieuwste aflevering bij Netflix verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer Crazy Ex-Girlfriend seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?