Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2 op Netflix? Of Dad Stop Embarrassing Me nog terugkeert voor een tweede seizoen, is nog niet bekend. Alhoewel de verwachtingen hoog zijn met Jamie Foxx in de hoofdrol, heeft Netflix nog niets bekendgemaakt over de toekomst. Dat betekent echter nog geen reden tot paniek. Het kan zijn dat de streamingdienst eerst wil afwachten hoe de serie wordt ontvangen.

Komedieserie

In Dad Stop Embarrasing Me draait het om Brian Dixon, een alleenstaande vader en eigenaar van een cosmeticamerk. Wanneer zijn koppige tienerdochter Sasha bij hem intrekt, ontdekt hij al improsiverend wat het betekent om een vader te zijn. Terwijl hij hulp nodig heeft van zijn vader en zus, heeft Sasha alle hulp nodig om om te leren gaan met haar nieuwe, liefdevolle en chaotische vader.

Wanneer komt Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Dad Stop Embarrassing Me. Het eerste seizoen van de serie werd op woensdag 14 april toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Vanaf dat moment is het stil geworden rondom de Netflix Original. Dat betekent echter nog niet dat we ons zorgen hoeven te maken.

Dad Stop Embarrassing Me is tenslotte een gloednieuwe Netflix Original. Bij soortgelijke series is het vaak eerst afwachten hoe een titel wordt ontvangen voordat meer duidelijk wordt over de toekomst van de serie. Mocht er een tweede seizoen worden besteld, dan zullen we naar verluidt moeten wachten tot ergens in 2022. Wil je in de tussentijd soortgelijke komedieseries kijken? Denk dan eens aan Marlon, Mr. Iglesias, Sneakerheads, Country Comfort of One Day at a Time.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Dad Stop Embarrassing Me seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?