Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Daredevil seizoen 4 op Netflix?

Komt Daredevil seizoen 4 op Netflix? De eerste drie seizoenen van de Marvel-serie zijn inmiddels bij de streamingdienst verschenen en de vraag is nu dan ook of er nog een vierde seizoen volgt. Zeker met het oog op de recente annulering van Iron Fist en Luke Cage, is het zeer de vraag hoe de toekomst van de andere Marvel-series eruit ziet. En helaas voor de Daredevil-fans is duidelijk geworden dat het ook klaar is voor Daredevil.

Daredevil

In Daredevil staat Matt Murdock centraal. Overdag is hij werkzaam als advocaat, maar in de nacht ontpopt hij zich tot een ware superheld. Alhoewel hij in zijn jeugd blind raakte door een ongeluk, slaagt hij er als Daredevil prima in om de straten van Hell’s Kitchen veilig te houden. Dat komt vooral omdat al zijn andere zintuigen nu nog beter werken.

Al drie seizoenen kruipt Charlie Cox in de rol van Matt Murdock en de serie is tot op heden een groot succes. Toch blijft het natuurlijk altijd de vraag of er wel een vierde seizoen komt.

Wanneer Komt Daredevil seizoen 4 op Netflix?

Netflix heeft op 30 november bekendgemaakt dat het in navolging van Iron Fist en Luke Cage ook klaar is voor Daredevil. Alhoewel Jeph Loeb van Marvel al eens vertelde dat er wel al een idee is hoe Daredevil 4, 5 en 6 eruit moet zien, is nu duidelijk geworden dat Netflix een vierde seizoen bestelt van Daredevil.

Een terugkeer in de toekomst van Daredevil wordt niet uitgesloten. “Alhoewel de serie op Netflix is geëindigd, blijven de drie bestaande seizoenen de komende jaren beschikbaar. Het Daredevil-personage zal voortleven in toekomstige Marvelprojecten.” Over de toekomst van Jessica Jones is nog niets bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Daredevil seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?