Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Dash & Lily seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dash & Lily seizoen 2 op Netflix? Met Dash & Lily heeft Netflix een gloednieuwe romantische dramaserie te pakken. De grote vraag is nu, mogen we ook een tweede seizoen verwachten? Daarover is nu helaas nog niets bekend.

Romantische dramaserie

Dash & Lily is een nieuwe jongvolwassen romantische dramaserie van Netflix. De reeks is gebaseerd op Dash & Lily’s Book of Dares van David Levithan en Rachel Cohn. Dash & Lily bestaat uit acht afleveringen waarin we te maken krijgen met de twee tegenpolen Dash en Lily. Dash is vrij cynisch, terwijl Lily altijd vrolijk is. De twee sturen elkaar berichten en uitdagingen via een rood boekje dat ze achterlaten in New York.

Wanneer komt Dash & Lily seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dash & Lily seizoen 2 op Netflix? Helaas is er over de toekomst van Dash & Lily nog niets bekend. Het eerste seizoen van de serie werd op 10 november toegevoegd aan het aanbod en sindsdien is het stil rondom de reeks. Dat betekent echter niet dat we ons al zorgen hoeven te maken.

Het is niet ondenkbaar dat Netflix eerst een aantal weken of maanden wacht om te bepalen of een serie goed wordt ontvangen. Mocht er een vervolg worden besteld, dan lijken we die rond de feestdagen van 2021 op Netflix te mogen verwachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Virgin River of Hjem til Jul.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Dash & Lily seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?