Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt De Twaalf seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt De Twaalf seizoen 2 op Netflix? De Twaalf is een Vlaamse serie die oorspronkelijk afkomstig is van VRT. Daar werd de serie in 2019 uitgezonden, maar tot op heden werd niet duidelijk of er ook een vervolg komt. Mogelijk dat daar opnieuw over nagedacht en gesproken wordt nu de serie ook te bekijken is op Netflix. Dat blijkt inderdaad het geval, want er komt een nieuw seizoen aan.

De Twaalf

Met De Twaalf heeft Netflix de rechten aangekocht voor een Belgische misdaaddramaserie. We zien in de reeks hoe twaalf juryleden moeten beslissen over het lot van een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar beste vriendin en dochter te hebben vermoord. De twaalf juryleden hebben echter allen ook hun eigen problemen.

Wanneer komt De Twaalf seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt De Twaalf seizoen 2 op Netflix? De serie werd in november 2019 uitgezonden bij VRT en groeide daar uit tot een groot succes. Niet geheel verrassend, want al bij het Cannes filmfestival kon de serie rekenen op veel lof. Toch was er over een eventuele tweede seizoen van De Twaalf lang niets bekend.

Begin 2022 kwam daar verandering in en werd duidelijk dat er een tweede seizoen komt van De Twaalf. Daarin draait het om de Assepoestermoord. Een releasedatum is nog niet bekend. Ondertussen aan de slag met een andere serie? Denk eens aan Undercover.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als De Twaalf seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?