Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Dead to Me seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dead to Me seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de zwartkomische serie werd op vrijdag 3 mei toegevoegd aan het aanbod en had hoofdrollen voor Christina Applegate en Linda Cardellini. Een maand later werd duidelijk dat er een vervolg komt.

Zwartkomische serie

Jen en Judy hebben weinig met elkaar gemeen. Het enige wat ze delen, is dat ze allebei met een tragisch verlies te maken hebben gehad. Toch worden deze twee dames al snel vrienden. Wat Jen dan echter nog niet weet, is dat haar nieuwe beste vriendin haar probeert te beschermen tegen een schokkend geheim dat alles zou kunnen vernietigen.

Wanneer komt Dead to Me seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dead to Me seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Dead to Me. Maker Liz Feldman heeft tijdens een evenement in Los Angeles laten weten aan de slag te mogen met een tweede seizoen. Seizoen 2 bestaat opnieuw uit tien afleveringen en wordt op vrijdag 8 mei 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Dead to Me seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?