Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Derry Girls seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Derry Girls seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Noord-Ierse sitcom die oorspronkelijk wordt uitgezonden bij Channel 4 is sinds eind 2018 te bekijken bij Netflix. Gelukkig is nu al duidelijk dat er ook een vervolg komt. De vraag is alleen wanneer het tweede seizoen bij de streamingdienst te bekijken is.

Derry Girls

Derry Girls vertelt het unieke verhaal over het Noord-Ierland van de jaren ’90. Katholieken stonden in die tijd lijnrecht tegenover protestanten. Terwijl de protestanten bij Groot-Brittannië wilden blijven, wilden de katholieken zich aansluiten bij Ierland.

In dat onrustige Noord-Ierland kijken we mee met vier schoolmeiden en één jongen op een katholieke school. De jongen wordt gedwongen om de meidenschool te bezoeken. De groep beleeft alledaagse dingen die tieners meemaken, maar worden ook constant geconfronteerd met de politieke situatie. De serie is tot op heden zeer goed ontvangen en verscheen in een lijst van The Guardian zelfs in de top zes met beste tv-series van 2018.

Wanneer komt Derry Girls seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Derry Girls seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van Derry Girls werd eind 2018 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Nog voordat we het eerste seizoen konden zien op Netflix, koos Channel 4 er al voor om een tweede seizoen te bestellen. Dat tweede seizoen wordt nog in 2019 uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk, maar het is onduidelijk wanneer het seizoen op Netflix verschijnt. Tussen de uitzendingen van seizoen 1 bij Channel 4 en de release op Netflix zat ongeveer één jaar. Mogelijk geldt dat ook voor seizoen 2.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Derry Girls seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?