Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt DI4RIES seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt DI4RIES seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft met Di4ries een gloednieuwe tienerserie te pakken. De serie is afkomstig uit Italië en de verwachtingen waren voor de release al hoog. Of er ook een tweede seizoen komt van Di4ries, is echter niet zeker. Daarvoor zal Netflix eerst bekijken hoe goed Di4ries wordt berekend. Mocht er een tweede seizoen komen van het Italiaanse Di4ri, dan kunnen we wel alvast een voorzichtige schatting doen voor de releaseperiode.

Italiaanse tienerserie

Het verhaal van Di4ries volgt acht verschillende kinderen op de Galileo Galilei middelbare school. We worden meegenomen naar verschillende fases in hun leven. Zo hebben we bijvoorbeeld Pietro die helemaal klaar is met zijn ouders, Livia die onder grote druk komt te staan om perfect te zijn en Giulio die altijd wel iets in zijn schild voert. De brugklas zit ondertussen vol verrsassingen.

Wanneer komt DI4RIES seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt DI4RIES seizoen 2 op Netflix? Of Di4ries een tweede seizoen krijgt op Netflix, is nog niet helemaal duidelijk. Netflix wacht vaak even af hoe een serie wordt ontvangen voordat gekozen wordt om een nieuw seizoen te bestellen. Voor nu zijn de eerste berichten over Di4ri goed. Het verhaal biedt ook genoeg ruimte om seizoenen door te gaan. Net als bijvoorbeeld Élite groeien leerlingen gewoon mee met de school en komen er zo nu en dan nieuwe gezichten bij. Daarbij is Di4ries een van de weinige series die zich richt op het jonge Italiaanse publiek.

Mocht er een tweede seizoen komen van Di4ries, dan kunnen we ook alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode. Bij dergelijke series zit doorgaans een periode van één jaar tussen seizoenen. Mocht dat ook het geval zijn bij Di4ries, dan mogen we in juli 2023 nieuwe afleveringen verwachten. Het zou ons echter ook niet verbazen als het al eerder in 2023 raak is.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Di4ries seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?