Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Dirty Money seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Dirty Money seizoen 3 op Netflix? Netflix lanceerde op woensdag 11 maart het tweede seizoen van Dirty Money. Of we in de toekomst nog meer seizoenen mogen verwachten van de documentairereeks is op dit moment helaas nog niet bekend. Mochten er nieuwe afleveringen komen, dan kunnen we wel een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode.

Dirty Money

Voor Dirty Money wordt onderzoek gedaan naar schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven. Denk aan wurgleningen en auto’s waarmee gesjoemeld is. We volgen meerdere grote bedrijven die zich niet aan de regels houden.

Wanneer komt Dirty Money seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Dirty Money seizoen 3 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Dirty Money. Van de documentairereeks zijn inmiddels twee seizoenen verschenen, maar we weten nog niet of daar in de toekomst nog extra seizoenen bijkomen. Netflix heeft tenslotte nog niets bekendgemaakt over eventuele nieuwe seizoenen.

Door naar het verleden te kijken, kunnen we wel al iets zeggen over de releaseperiode van een eventueel derde seizoen. Zo verscheen het eerste seizoen van de documentaireserie in januari 2018 en was het ruim twee jaar later de beurt aan het tweede seizoen. Naar verwachting komt een mogelijk derde seizoen dan ook pas in 2022. Met Explained heeft Netflix ondertussen ook een andere interessante documentaireserie in zijn aanbod.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Dirty Money seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?