Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Disenchantment seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Disenchantment seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van deze Netflix Original is sinds 17 augustus in één keer te bekijken op Netflix. Het eerste seizoen telt tien afleveringen, maar duidelijk is al dat er ook een tweede seizoen volgt.

Animatie-serie Disenchantment

De verwachtingen van Disenchantment waren nog voor zijn release hooggespannen. De serie is tenslotte gemaakt door de makers van onder meer The Simpsons en Futuruma. Die herkenbare sfeer en stijl zien we dan ook zeker terug in deze Netflix Original.

In Disenchantment draait het om een alcoholverslaafde prinses, haar elfenvriend en persoonlijke demon. Terwijl prinses Bean eigenlijk haar prinsessentaken moet verrichten, is zij liever bezig met het drinken van alcohol. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

Wanneer komt Disenchantment seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Disenchantment seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van Disenchantment is sinds 17 augustus te zien bij Netflix en telt tien afleveringen. Duidelijk is echter al dat de serie in ieder geval van twintig afleveringen voorzien gaat worden. Een tweede seizoen kan dan ook niet uitblijven en wordt in 2019 bij Netflix verwacht. Een precieze releasedatum is daar echter nog niet voor bekend.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Disenchantment seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?