Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Disenchantment seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Disenchantment deel 3 op Netflix? Nu het tweede seizoen van Disenchantment sinds 20 september 2019 online staat op Netflix, is het de vraag of we nog een derde seizoen mogen verwachten. Goed nieuws voor de fans van Disenchantment, want Netflix maakte eerder al bekend dat we nog heel wat afleveringen mogen verwachten van de reeks.

Matt Groening

Matt Groening is verantwoordelijk voor Disenchantment. Hij stond eerder bekend als de bedenker van The Simpsons en Futurama, maar daar bleef het niet bij. In Disenchantment kijken we mee met een alcoholverslaafde prinses, haar elfenvriend en persoonlijke demonen.

Het drankprobleem van Bean wordt steeds erger. In plaats van haar prinsessentaken uitvoeren, is ze alleen nog maar bezig met alcohol drinken en chaos veroorzaken en dat tot grote irritatie van de koning.

Wanneer komt Disenchantment seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Disenchantment seizoen 3 op Netflix? Wanneer komt Disenchantment seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nog veel meer van Bean, Elfo en Luci mogen verwachten. In de komende jaren worden sowieso nog twintig extra afleveringen toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Het derde seizoen verschijnt op 15 januari 2021 en het vierde seizoen waarschijnlijk later in 2021. Zeer waarschijnlijk wordt weer gekozen voor een releasemaand in augustus of september. “We zijn erg enthousiast om deze geweldige reis voort te zetten met Netflix”, liet een trotse Groening weten bij de aankondiging van nieuwe afleveringen.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Disenchantment seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?