Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Disenchantment seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Disenchantment seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat we al voor de release van seizoen 3 wisten dat er ook een vierde seizoen zou volgen. We kunnen dan ook al en voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum voor het vierde seizoen van de geanimeerde serie. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dat nog in 2021 veranderen.

Matt Groening

Disenchantment is afkomstig van Matt Groening. Geen onbekende in de wereld van geanimeerde series. Hij is namelijk ook de bedenker van The Simpsons en Futurama. Met Disenchantment heeft hij het net even wat anders aangepakt. We volgen een alcoholverslaafde prinses, haar elfenvriend en persoonlijke demonen.

Het gaat niet goed met Bean. Haar drankprobleem wordt steeds erger. Ze verwaarloost haar prinsessentaken en is alleen nog maar bezig met alcohol drinken. Ondertussen veroorzaakt ze grote chaos en dat leidt tot irritatie bij de koning.

Wanneer komt Disenchantment seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Disenchantment seizoen 4 op Netflix? Goed nieuws voor de fans van Disenchantment. Netflix heeft namelijk al een vierde seizoen besteld van Disenchantment. Dat betekent dat Bean terugkeert voor nog meer doldwaze avonturen.

We kunnen nu al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum voor een vierde seizoen. Zo verscheen seizoen 3 op 15 januari 2021 online en lijken we voor seizoen 4 rekening te moeten houden met een release ergens in augustus of september. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Tuca & Bertie of F is for Family.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Disenchantment seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?