Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Donde hubo fuego (High Heat) seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Donde hubo fuego (High Heat) seizoen 2 op Netflix? Seizoen 1 van de Mexicaanse dramaserie is nu te bekijken op de streamingdienst, maar kunnen we je ook al wat vertellen over een eventueel tweede seizoen?

Brandweerman speurt naar moordenaar

Het verhaal van Donde hubo fuego gaat over Poncho, die zich pas net heeft aangesloten bij de brandweer. Dat heeft hij niet gedaan omdat hij hier altijd van heeft gedroomd… Hij heeft namelijk gekozen voor zijn korps vanwege de moord op zijn broer, aangezien aanwijzingen hem hebben geleid naar brandweerlieden, sluit hij zich bij hen aan. Poncho doet onderzoek en raakt er gaandeweg van overtuigd dat een nieuwe kapitein bij de brandweer een seriemoordenaar is, en bedenkt een plan om hem te ontmaskeren. Verder vindt hij in het korps romantiek én zelfs een… familielid!

Wanneer komt Donde hubo fuego (High Heat) seizoen 2 op Netflix?

Netflix heeft nog geen uitspraken gedaan over een eventueel tweede seizoen van Donde hubo fuego en de toekomst van de dramaserie is volledig ‘up in the air‘. Aangezien de show in veel landen in de toptienlijst met meest bekeken series staat, zou de streamingdienst kunnen besluiten om het verhaal te verlengen. Er is alleen één hele grote ‘maar’.

Donde hubo fuego heeft namelijk een (zo goed als) gesloten einde. Er zijn geen (of dan in ieder geval weinig) cliffhangers. Poncho ontdekt uiteindelijk wie zijn broer vermoord heeft, Ricardo vindt zijn zoon terug en ontdekt wie hem erin geluisd heeft, de identiteit van de echte ‘slager van Reynosa’ wordt onthuld én de geheimen van Olivia en haar relatie met de Poncho-tragedie worden aan de grote klok gehangen. En zelfs de wat kleinere verhaallijnen krijgen een einde (de ziekte van Rosario, het familieconflict van Ana, de trauma’s en schuldgevoelens van Julián… et cetera).

Daarom is het volgens de Mexicaanse media ‘onwaarschijnlijk’ dat de serie een tweede seizoen krijgt. Maar in streamingland kunnen we natuurlijk nooit ‘nooit’ zeggen. Hoe dan ook: wordt Donde hubo fuego wél verlengd, dan gaat het nieuwe seizoen hoogstwaarschijnlijk op zijn vroegst aan het einde van de zomer van 2023 in première, over een jaartje dus. Het kost immers wat tijd om 39 nieuwe afleveringen te maken!

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Donde hubo fuego (High Heat) seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?