Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Dracula seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dracula seizoen 2 op Netflix? De miniserie is afkomstig van de makers van Sherlock en werd op 4 januari 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De grote vraag is nu of we in de toekomst nog een tweede seizoen mogen verwachten.

Dracula

Het eerste seizoen van Dracula bestaan uit drie afleveringen. Afkomstig van de makers van Sherlock volgen we de transformatie van de legende van graaf Dracula.

We volgen de nieuwe verhalen over zijn bloeddorstige misdaden van de vampier en zien hoe kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.

Wanneer komt Dracula seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Dracula seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Dracula. Netflix, dat voor Dracula samenwerkt met BBC, heeft nog niets bekendgemaakt over een eventueel tweede seizoen. Reden tot paniek is er echter nog niet. Het eerste seizoen werd tenslotte toegevoegd op 4 januari 2020.

Bij Netflix Originals wacht de streamingdienst vaak hoe een reeks ontvangen wordt voordat meer bekend wordt over de toekomst. Mocht er een vervolg komen, dan wordt die niet eerder dan in 2021 verwacht.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Dracula seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?