Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Dynasty seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Dynasty seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat we sowieso kunnen rekenen op een derde seizoen van Dynasty. Het slechte nieuws is wel dat er geen wekelijkse afleveringen meer zullen verschijnen op de streamingdienst.

Remake van klassieker

Dynasty is door The CW nieuw leven in geblazen. De serie was in het verleden al een groot succes en een paar jaar geleden besloot het netwerk een nieuw seizoen te bestellen. In de vernieuwde versie van de reeks gebeurt van alles.

Blake Carrington wordt verliefd op Cristal, maar als zijn dochter Fallon Carrington daarachter komt laat ze gelijk merken niet achter de relatie te staan. Desondanks trouwt Blake met zijn nieuwe vlam en krijgt zij een belangrijke functie in zijn bedrijf, een functie waar Fallon al langere tijd op aasde. Ze besluit haar vader de rug toe te keren en met een nieuw bedrijf aan de slag te gaan. Ondertussen staat haar neef Sam op het punt om een vernietigd geheim uit haar verleden aan het licht te brengen.

Wanneer komt Dynasty seizoen 3 op Netflix?

Door een samenwerking van The CW met Netflix konden we daarna ook in Nederland razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen. Zo was het bij het tweede seizoen het geval dat de uitzendingen in de Verenigde Staten op vrijdag waren en de uitzending op zaterdag werden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Door een veranderde samenwerking tussen The CW en Netflix is dit voor seizoen 3 niet meer het geval. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat Dynasty seizoen 3 pas in 2020 op Netflix zal komen. De definitieve releasedatum is 23 mei geworden.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Dynasty seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?