Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Dynasty seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Dynasty seizoen 5 op Netflix? Goed nieuws voor wie reikhalzend uitkijkt naar nieuwe afleveringen van Dynasty. De serie van The CW keert namelijk terug voor een vijfde seizoen. Dat nieuws werd al begin dit jaar bekendgemaakt, nog voordat het complete seizoen van Dynasty was uitgezonden bij The CW. Gelukkig kunnen we ook al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum van dat seizoen. Al zullen we tegenwoordig wel moeten wachten tot alle afleveringen zijn uitgezonden alvorens het seizoen naar Netflix komt.

Remake van klassieker

Dynasty is bij The CW uitgegroeid tot een groot succes. Wat misschien niet iedereen weet, is dat deze serie een remake is van een serie uit de jaren tachtig. Die serie was in het verleden al een groot succes en nu doet ook de vernieuwde reeks het uitstekend. Daarin volgen we de levens van verschillende families.

De serie neemt ons onder meer mee naar de familie Carrington. Daar wordt Blake Carrington verliefd op Cristal, maar dat ziet zijn dochter Fallon allerminst zitten. Tegen haar zin in, besluit Blake toch te trouwen met Cristal. Daarnaast krijgt zij ook nog eens de functie waar zijn dochter haar zinnen op had gezet. De twee komen dan ook lijnrecht tegenover elkaar, terwijl neef Sam ondertussen een vernietigend geheim aan het licht wil brengen. Dynasty kan dan ook met recht een heerlijke soapserie genoemd worden.

Wanneer komt Dynasty seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Dynasty seizoen 5 op Netflix? Het goede nieuws is dat de makers van Dynasty al vroeg te horen kregen dat ze aan de slag kunnen met een vijfde seizoen. Al in het begin van het jaar werd namelijk duidelijk dat van Dynasty nieuwe afleveringen zijn besteld. Alhoewel The CW nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over het aantal afleveringen, ziet het er voor nu naar uit dat seizoen 5 opnieuw bestaat uit 22 afleveringen.

Door de pandemie viel het wel iets lastiger in te schatten wanneer Dynasty bij The CW terugkeert voor nieuwe afleveringen. Inmiddels is duidelijk dat het seizoen op 20 december van start gaat bij The CW. Op Netflix in Nederland zullen we vervolgens opnieuw moeten wachten tot alle afleveringen zijn uitgezonden alvorens het seizoen gelanceerd wordt. Geduld lijkt dan ook het codewoord voor Dynasty seizoen 5. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met soortgelijke series zoals Downton Abbey en Bloodline.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Dynasty seizoen 5 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?