Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt El Desorden Que Dejas seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt El Desorden Que Dejas seizoen 2 op Netflix? Met El Desorden Que Dejas heeft Netflix een nieuwe Spaanse serie te pakken. Met onder andere La Casa de Papel en Vis a Vis hebben we de laatste jaren Spaanse topseries zien verschijnen. Maar mogen we dat ook verwacht van El Desorden Qua Dejas? Voor nu is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen volgt.

Spaanse serie

De Spaanse tienerserie El Desorden Que Dejas vertelt een bijzonder verhaal. We volgen een nieuwe docente op een middelbare school die achtervolgd wordt door een verdachte dood van een paar weken eerder. Alhoewel ze verder probeert te gaan, moet ze nu vrezen voor haar eigen leven.

Wanneer komt El Desorden Que Dejas seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt El Desorden Que Dejas seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of de Spaanse serie terugkeert voor een vervolg. Met El Desorden Que Dejas heeft Netflix het hef zelf in handen. Het gaat namelijk om een Netflix Original.

Bij soortgelijke series duurt het vaak even voordat duidelijk wordt of er ook een vervolg komt. Op die manier kan eerst bekeken worden hoe een serie wordt ontvangen voordat bepaald wordt of een tweede seizoen gelanceerd wordt. Mocht er een tweede seizoen komen, dan lijken we die niet eerder dan eind 2021 op Netflix te hoeven verwachten. Ondertussen aan de slag met andere Spaanse serie? Bekijk de Beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als El Desorden Que Dejas seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?