Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt El Robo del Siglo seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt El Robo del Siglo seizoen 2 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie onder de indruk is geraakt door El Robo del Siglo. Niets wijst er namelijk op dat de serie voorzien wordt van een tweede seizoen. Dat heeft alles te maken met het feit dat El Robo del Siglo werd aangekondigd als een miniserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal en dat verhaal is inmiddels verteld.

Colombiaanse La Casa de Papel

El Robo del Siglo, ook wel bekend als The Great Heist, neemt ons mee naar 1994. In dat jaar vond in Colombia de Overval van de Eeuw plaats. Een groep overvallers slaagde erin om 33 miljoen Amerikaanse dollars te stelen door de Bank of the Republic te overvallen. Een overval die Colombia volledig op zijn kop zette. Nog voor de release van de serie werd El Robo del Siglo overigens al vergeleken met La Casa de Papel waarin de Spaanse bank het target was.

Wanneer komt El Robo del Siglo seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt El Robo del Siglo seizoen 2 op Netflix? Voor nu wijst helaas niets erop dat we nog aan de slag kunnen met een tweede seizoen van El Robo del Siglo. De reeks werd tenslotte aangekondigd als een miniserie waar vaak maar één seizoen van verschijnt.

Een andere reden waarom El Robo del Siglo geen vervolg lijkt te krijgen, is omdat de serie gebaseerd is op een waargebeurd verhaal wat nu verteld is. Mocht er wel een tweede seizoen komen, dan zou dat seizoen draaien om een totaal ander verhaal. Voor nu lijkt dat echter niet te gebeuren. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan La Casa de Papel of Evil Genius.

Wil jij als eerste weten wanneer El Robo del Siglo seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?