Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix? Goed nieuws voor de liefhebbers voor de Spaanse serie. Élite keert namelijk terug voor een vierde én vijfde seizoen. Seizoen 4 wordt op 18 juni op Netflix verwacht en neemt een deels nieuwe cast met zich mee.

Élite

Élite is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de succesvolle Spaanse series op de streamingdienst. In Élite worden we meegenomen naar de exclusieve privéschool Las Encinas. De school is gevuld met rijke studenten en drie arbeiderskinderen. De grote verschillen leiden tot grote confrontaties en zelfs tot een moord.

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Élite seizoen 4 op Netflix? De Spaanse site Bluper wist al snel iets te melden over het voortbestaan van de reeks. Zo zou er een vierde en vijfde seizoen besteld zijn met een deels nieuwe cast. Daardoor keren een aantal hoofdpersonen niet terug.

Het vierde seizoen wordt op 18 juni toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Samuel, Guzmán, Ander, Omar, Rebeca en Cayetana keren terug voor het nieuwe seizoen. Ondertussen aan de slag met andere Spaanse series? We hebben de beste Spaanse series op Netflix op een rijtje gezet.

Élite seizoen 4: Alles wat we al weten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?