Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Fargo seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt seizoen 4 van Fargo op Netflix? Het is lang wachten op het vervolg van de serie, want door de verplichte opnames in de wintermaanden is het puzzelen voor de makers. Het nieuwe seizoen is aangekondigd, nu is het dus nog wachten op de release van Fargo.

Fargo een anthologieserie

Fargo is een zogenaamde anthologieserie. Ieder seizoen staat volledig op zich en heeft slechts dunne lijntjes met elkaar te maken. Het eerste seizoen met Martin Freeman als de sullige Lester Nygaard en Billy Bob Thornton als de duivelse Lorne Malvo was een directe hit. Wat volgde was een tweede seizoen waarin de vader van agente Molly Solverson uit het eerste seizoen een hoofdrol had. Het derde seizoen leek volledig los te staan van de eerste twee campagnes, tot er opeens een bekend gezicht opdook.

Lange twijfel over nieuw seizoen

Het derde seizoen werd uitgezonden van 19 april tot en met 21 juni 2017. Daarna bleef het enige tijd stil rondom de serie, die in de Verenigde Staten wordt uitgezonden door FX. De leiding van deze zender liet weten graag verder te gaan met de reeks, maar dan was het wel nodig dat maker Noah Hawley een nieuw idee kreeg. Uiteindelijk kwam die er, maar er was wel een probleem. Fargo speelt zich altijd in winterse omstandigheden af en het was te laat in de eerstvolgende winter te doen. Zo werden de opnames gepland voor de winter van 2019.

Wanneer komt Fargo seizoen 4 op Netflix

FX heeft dan ook laten weten dat Fargo seizoen 4 verwacht kan worden in het begin van 2020. Twee van de drie seizoenen draaiden van half april tot half juni en die verwachting is er nu dus ook. Maar wanneer komt Fargo seizoen 4 dan op Netflix? De eerste drie seizoenen liepen telkens tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Voor het vierde seizoen zijn de rechten echter overgegaan op Videoland. Of en wanneer Fargo seizoen 4 naar Netflix komt is dan ook zeer onduidelijk geworden.

Wil jij als eerste weten wanneer Fargo seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?