Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft ervoor gekozen om de Winx-serie in een nieuw jasje te steken. Nu het eerste seizoen van de langverwachte reboot is verschenen, is het de vraag of we ook nog een tweede seizoen mogen verwachten van Fate: The Winx Saga. Daar kwam al snel goed nieuws over, want er komt een tweede seizoen en op 16 september is het zover.

Winx

De populaire Nickelodeon-serie Winx is door Netflix in een nieuw jasje gestoken. We volgen een aantal tieners die hun toverkrachten willen perfectioneren. Ze komen terecht op de magische kostschool Alfea waar ze leren omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

Hoofdrollen in de serie zijn er voor Abigail Cowen als Bloom (The Chilling Adventures of Sabrina en The Fosters), Hannah van der Westhuysen als Stella (Grantchester, Lamborghini), Precious Mustpha als Aisha (Endeavour), Eliot Salt als Terra (Normal People, Gameface) en Elisha Applebaum als Musa.

Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix? Fate: The Winx Saga is een gloednieuwe serie van Netflix. Het duurde niet lang voordat duidelijk werd gemaakt dat er een tweede seizoen komt van de feeënserie. Daarin maken we mogelijk ook kennis met nieuwe feeën.

Doordat Fate: The Winx Saga goed is ontvangen, duurde het niet lang voordat duidelijk werd dat er een vervolg komt. Wanneer seizoen 2 wordt gelanceerd, is nog even de vraag. Op 16 september is het eindelijk zover. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk ook eens de animatieserie van Winx.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Fate: The Winx Saga seizoen 2

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?