Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 3 op Netflix?

Na het grote succes van de eerste seizoenen van Fate: The Winx Saga, is het de grote vraag wanneer Fate: The Winx Saga seizoen 3 op Netflix staat. Het is Netflix dat in 2021 ervoor koos om Winx Club nieuw leven in te blazen met een live-action-serie. Het eerste seizoen werd goed ontvangen en al snel werd een tweede seizoen besteld. Helaas blijft het daarbij, want een derde seizoen van Fate: The Winx Saga komt er niet.

Nickelodeon-serie Winx

Fate: The Winx Saga is gebaseerd op de geanimeerde Nickelodeon-serie Winx Club. De animatieserie was aan het begin van deze eeuw een groot succes. Zo werd je in de serie meegenomen naar Magix, een magische wereld waarin alle bewoners beschikken over magische krachten. We maken kennis met zes feeën: Bloom, Stella, Flora, Layla, Musa en Tecna. Netflix heeft met Fate: The Winx Saga deze feeën echt tot leven gebracht in een live-action-serie.

Fate The Winx Saga derde seizoen
Fate The Winx Saga seizoen 3

Meer afleveringen

Het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga is een groot succes geworden op Netflix. De zes afleveringen werden door veel kijkers verslonden en op IMDb scoorde de serie een knappe 6,9. Voor het tweede seizoen bestelde Netflix dan ook meer afleveringen. In plaats van zes afleveringen, mochten fans zich verheugen op liefst acht nieuwe afleveringen. Mocht Fate: The Winx Saga ook een derde seizoen krijgen, dan verwachten we opnieuw acht afleveringen in het seizoen.

Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 3 op Netflix?

De grote vraag is natuurlijk: Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 3 op Netflix? Dat valt op dit moment nog moeilijk in te schatten. De serie is namelijk nog niet vernieuwd voor een derde seizoen. Dat is echter nog geen reden tot paniek. Zo zat tussen de release van seizoen 1 en de vernieuwing voor een nieuw seizoen ook een periode van een maand.

Mocht er een derde seizoen worden besteld van Fate: The Winx Saga dan zullen we wel even geduld moeten hebben. Het eerste seizoen werd tenslotte uitgebracht in januari 2021 en op het tweede seizoen moesten we ruim anderhalf jaar wachten. Fate: The Winx Saga seizoen 3 verwachten we dan ook niet eerder dan begin eind 2023/begin 2024 op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Fate: The Winx Saga seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen over Fate: The Winx Saga

Waar bekijk je Fate: The Winx Saga online?

Fate: The Winx Saga is een Netflix Original. Dat betekent dat je de serie exclusief bekijkt op Netflix.

Hoeveel afleveringen telt Fate: The Winx Saga seizoen 3?

Fate: The Winx Saga telt net als seizoen 2 liefst acht afleveringen. Dat zijn er twee meer dan het allereerste seizoen van de serie. Dat seizoen kwam niet verder dan zes afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?