Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Fauda seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Fauda seizoen 3 op Netflix? De Israëlische thrillerserie is ook in Nederland te bekijken via Netflix, met een korte vertraging ten opzichte van de afleveringen in Israël. Nu bekend is geworden dat er een derde seizoen komt van Fauda, is het de grote vraag wanneer we daar in Nederland mee aan de slag kunnen.

Fauda

Geschreven door Avi Issacharoff en met Lior Raz als hoofdperson draait Fauda om een team van ‘mistaravim’, Israëlische commando’s die Arabisch spreken en undercover opereren binnen het Palestijnse gebied. Het eerste seizoen vertelde het verhaal van een Israëlische topagent die zijn pensioen inruilt om te jagen op een Palestijnse militant waarvan hij dacht dat hij vermoord was.

Het verhaal in seizoen 2 richt zich op een nieuwe vijand. Het team wordt geconfronteerd met een nieuwe tegenstander, die van plan is om de hele regio tegen elkaar prijs te ontmantelen. Het is aan het team om in te grijpen.

Wanneer komt Fauda seizoen 3 op Netflix?

Fauda is één van de hitseries van YesTV. Het is dan ook niet heel verrassend dat het netwerk nog voor de release van het tweede seizoen bekendmaakte dat er ook een derde seizoen volgt. Netflix is inmiddels verbonden aan het project en de streamingdienst heeft dan ook de internationale rechten. Het derde seizoen wordt in 2019 verwacht.

Naar verwachting zullen we wel weer even moeten wachten voordat ook wij aan de slag kunnen met seizoen 3. Als we kijken naar hoe Netflix dat aanpakte bij seizoen 2, moeten we rekening houden met ongeveer zes maanden nadat de eerste aflevering te zien is in Israël. Zolang Netflix echter geen mededelingen heeft gedaan over een mogelijke releasedatum, blijft het gissen. Saillant detail is overigens dat Fauda zo’n hit is bij Netflix dat de streamingdienst een deal heeft gesloten met makers Lior Raz en Avi Issacharoff voor nóg twee nieuwe shows. Eén daarvan heeft al een naam: Hit and Run.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Fauda seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?