Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Feria: La luz más oscura seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Feria: La luz más oscura seizoen 2 op Netflix? Feria: La luz más oscura is de nieuwste Spaanse serie van Netflix. De streamingdienst lanceert regelmatig nieuwe Spaanse series en had met onder meer La Casa de Papel al een flinke hit te pakken. Feria is een totaal andere serie. Het gaat namelijk om een horrorserie. Of er nog een tweede seizoen van Feria: La luz más oscura naar Netflix komt, is nog even afwachten.

Spaanse horrorserie

Feria: La luz más oscura is een nieuwe horrorserie van Netflix. In de serie draait het om twee zussen genaamd Eva en Sofía die te maken krijgen met een nieuwe realiteit en bovennatuurlijke elementen. Ze komen erachter dat hun ouders hebben deelgenomen aan een dodelijk cultusritueel. Voordat hun ouders verdwenen, waren ze verantwoordelijk voor een misdaad dat 23 mensen het leven kostte. De twee zussen moeten nu de consequenties onder ogen zien voor wat hun ouders gedaan hebben.

Wanneer komt Feria: La luz más oscura seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Feria: La luz más oscura seizoen 2 op Netflix? Helaas valt het op dit moment nog lastig in te schatten of we ook een tweede seizoen mogen verwachten van Feria: La luz más oscura. De Spaanse horrorserie is gloednieuw op Netflix. De streamingdienst zal dan ook eerst willen afwachten hoe de serie wordt ontvangen voordat het de makers laat weten of er ook een tweede seizoen besteld gaat worden.

Mocht Netflix een Faria: La luz más oscura seizoen 2 bestellen, dan zullen we wel even geduld moeten hebben tot de nieuwe afleveringen op Netflix te zien zijn. Normaal zit er een periode van een jaar tussen de release van nieuwe seizoenen. Mocht dat ook gelden voor Feria: La luz más oscura, dan verschijnt een tweede seizoen niet eerder dan begin 2023 op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Haunted: Latin America of Chosen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Feria: La luz más oscura seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?