Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Ferry de Serie seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Ferry de Serie seizoen 2 naar Netflix? De spin-off van Undercover houdt de gemoederen opnieuw bezig en het verhaal biedt nog altijd mogelijkheden om verder te gaan. Want het beginpunt van Undercover is tenslotte nog niet bereikt. Maar komt er een tweede seizoen van Ferry de Serie op Netflix?

Ferry neemt de macht over

In Ferry de Serie zitten we in het verhaal vóór Undercover. In de originele reeks is Ferry Bouman al de grote drugsbaas die in de val moet worden gelokt. Twee undercoveragenten doen een poging om Ferry een fout te laten maken en ook zijn vrouw Daniëlle wordt bespeeld. Maar hoe is Ferry zo groot geworden in het Brabantse?

In Ferry de Film zagen we al hoe hij Amsterdam verliet om naar Brabant te verkassen. In de serie was het voor hem tijd om meer dan een voet tussen de deur te krijgen. Hij is klaar met de kleine klussen, het moet allemaal veel groter. En daarvoor moet hij de huidige bazen zien af te troeven.

Wanneer komt Ferry de Serie seizoen 2 op Netflix?

Maar komt er een Ferry de Serie seizoen 2 op Netflix? Op het moment dat Ferry de Serie verscheen was er nog niets bekend over een vervolg. Netflix laat vaak eerst de serie een aantal weken op de streamingdienst draaien, om te zien hoeveel kijkers er zijn. Zowel Undercover als Ferry de Film was een heel groot succes in de Benelux, maar ook ver daarbuiten. Als Ferry de Serie wederom bij het grote publiek weet aan te spreken, dan zit een vervolg er zeker in.

Als Netflix Ferry de Serie seizoen 2 gaat bestellen, dan is het vervolgens nog de vraag wanneer de afleveringen te zien zullen zijn. Normaliter moeten we altijd rekenen op minimaal een jaar tussen ieder seizoen. Zeker nu er nog niets is aangekondigd is het de vraag of de makers al nieuwe verhaallijnen hebben bedacht. Het scheelt in ieder geval dat de makers al weten waar ze naartoe moeten werken, dat is tenslotte het beginpunt van Undercover. In het meest gunstige geval zouden de opnames gedraaid kunnen worden in de zomer van 2024 en dan zou opnieuw rond de jaarwisseling nieuwe afleveringen kunnen verschijnen.

De kans is echter groter dat er langer overheen zal gaan. De opnames van Ferry de Serie vonden namelijk plaats in de zomermaanden van 2022. We houden dan ook eerder rekening met een release van medio 2025 voor het tweede seizoen van Ferry de Serie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Ferry de Serie seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?