Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Fifty Shades Freed op Netflix?

Wanneer komt Fifty Shades Freed op Netflix? Nu Netflix erin geslaagd is om de rechten aan te kopen van Fifty Shades Darker is het de vraag of we binnenkort bij de streamingdienst ook aan de slag kunnen met de derde film in de reeks. Voor nu valt het moeilijk te zeggen of we snel aan de slag kunnen met Fifty Shades Freed. Tot die tijd kunnen we wel bij Pathe Thuis aan de slag met de film.

Fifty Shades of Grey

De films van Fifty Shades zijn gebaseerd op de gelijknamige roman-reeks van E.L. James. In de eerste film volgden we hoe de literatuurstudente Anastasia Steele terecht kwam bij de multimiljonair Christian Grey. Het begint met een interview, maar al snel ontstaat er meer tussen de twee. Dan komt Anastasia er ook achter dat de verlangens van Christian anders zijn dan normaal.

In het tweede deel wil Anastasia afstand nemen van Christian, maar het duurt niet lang totdat Christian terugkomt in haar leven. In het derde deel, Fifty Shades Freed, vinden de twee elkaar helemaal terug.

Wanneer komt Fifty Shades Freed op Netflix?

Wanneer komt Fifty Shades Freed op Netflix? Helaas is het nog niet bekend wanneer we aan de slag kunnen met de derde film in de Fifty Shades-reeks. De eerste film werd begin 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en was toentertijd een half jaar te bekijken bij de streamingdienst. De tweede film volgde in oktober 2020.

Het is niet ondenkbaar dat we voor het derde deel opnieuw rekening moeten houden met een periode van ongeveer anderhalf jaar. In dat geval zouden we ergens in 2022 aan de slag kunnen met Fifty Shades Freed. Het zou echter ook kunnen dat Netflix er al eerder of pas later in slaagt om de rechten aan te kopen. Tot die tijd kun je alvast aan de slag bij Pathe Thuis.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fifty Shades Freed op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?