Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 deel 2 op Netflix?

Nu het tweede seizoen van Firefly Lane seizoen 2 op Netflix staat, heb je misschien het idee dat het over en uit is voor de serie. Dat is echter allesbehalve waar. Ondanks dat het tweede seizoen van Firefly Lane het slotstuk wordt van de serie, is het seizoen wel in twee delen geknipt. Het eerste deel verscheen op vrijdag 2 december op Netflix, maar wanneer kunnen we aan de slag met het tweede deel van Firefly Lane?

Tully en Kate

In Firefly Lane draait het om Tully en Kate. De twee zijn al ruim dertig jaar beste vriendinnen en doen alles samen. We volgen de vriendinnen in hun ontwikkeling vanaf de middelbare school. Ze hebben lief en leed gedeeld, terwijl ze in compleet andere werelden leven. Waar de één koos voor een huwelijk ene en gezin, koos de ander voor faam en rijkdom.

Slotseizoen

Na de release van het eerste seizoen duurde het maanden tot eindelijk iets bekend werd over de toekomst van de serie. Netflix besloot een tweede seizoen te bestellen, maar pas later werd duidelijk dat dat ook het slotseizoen van de serie wordt.

Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 deel 2 op Netflix?

De grote vraag die dan blijft hangen, is: Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 deel 2 op Netflix? Het enige wat daar tot op heden over bekend is, is dat het tweede deel pas ergens in 2023 wordt toegevoegd aan het aanbod. Gezien de opnames er al op zitten, zou het ons niets verbazen als we helemaal niet lang hoeven te wachten op de nieuwe afleveringen.

Een voorzichtige schatting is dan ook dat het misschien in het eerste of tweede kwartaal van 2023 al zover is. En die schatting bleek niet verkeerd, want 27 april is het zover. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series op Netflix? Denk eens aan Sweet Magnolias of Virgin River.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Firefly Lane seizoen 2 deel 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?