Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt For Life seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt For Life seizoen 2 op Netflix? Netflix verraste begin augustus met het toevoegen van For Life aan het aanbod. De serie, met een hoofdrol voor Nicholas Pinnock, verscheen totaal onaangekondigd online op Netflix. Nu is het de grote vraag of de ABC-serie in de toekomst ook terugkeert voor een tweede seizoen. We hebben alvast goed nieuws: Er is namelijk al een tweede seizoen van For Life verschenen in Amerika.

Crimeserie

In For Life draait het om Aaron Wallace. Hij is tot levenslang veroordeeld voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Terwijl hij opgesloten zit, wordt Wallace advocaat en werkt hij als advocaat voor anderen terwijl hij ernaar streeft zijn eigen straf ongedaan te maken. De serie is losjes gebaseerd op het leven van Isaac Wright Jr.

Wanneer komt For Life seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt For Life seizoen 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er een tweede seizoen is van For Life. Seizoen 2 werd in de Verenigde Staten al uitgezonden en het wachten is nu tot seizoen 2 ook naar Netflix komt. For Life seizoen 1 werd tussen eind november 2020 en eind februari 2021 uitgezonden bij ABC. Het is niet ondenkbaar dat we na de release in Amerika een jaar zullen moeten wachten tot seizoen 2 ook op Netflix verschijnt.

In dat geval zullen we moeten wachten tot begin 2022. Dat blijkt ook het geval. For Life seizoen 2 komt op 19 februari naar Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan The Lawyer of How To Get Away With Murder.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als For Life seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?