Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 op Netflix? Helaas heeft Netflix nog niets bekendgemaakt over de toekomst van Formula 1: Drive to Survive. Toch ziet het ernaar uit dat de docuserie nog voorzien gaat worden van nieuwe afleveringen.

Formula 1: Drive to Survive

De Formula 1-documentaire is terug. In de reeks krijgen we een kijkje achter de schermen van de autosport. In het eerste seizoen ontbraken nog de twee grote teams Mercedes en Ferrari, maar daar is in het tweede seizoen verandering in gekomen.

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 op Netflix? Formula 1: Drive to Survive ging in 2019 van start op Netflix en groeide sindsdien uit tot een populaire serie onder de F1-fans. Er zijn nog genoeg verhalen om te volgen achter de schermen en er komt dus ook daadwerkelijk een derde seizoen.

Inmiddels kunnen we ook al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum voor een eventueel derde seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Zo verscheen het eerste seizoen in maart 2019 en verscheen het tweede seizoen een jaar later. Het derde seizoen van Formula 1 komt op 19 maart naar Netflix. Daarmee komen nieuwe seizoenen steeds in aanloop van een nieuw F1-seizoen. Ondertussen aan de slag met een andere racedocumentaire? Denk eens aan The 24 Hour War.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?