Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 op Netflix? Netflix heeft met Drive to Survive een grote hit te pakken. Formule 1-fans kijken jaarlijks massaal uit naar een nieuw seizoen van de documentaire, maar de vraag is inmiddels of we ook nog een vijfde seizoen mogen verwachten. Op dit moment valt nog niet met zekerheid te zeggen dat er ook daadwerkelijk een nieuw seizoen komt van Formula 1: Drive to Survive.

Documentaire over Formule 1

Sinds Max Verstappen de sterren van de hemel rijdt in de Formule 1, is de racesport ook in Nederland uiterst populair geworden. In de documentaire Formula 1: Drive to Survive krijgen fans een indrukwekkend kijkje achter de schermen van de autosport. De documentaire neemt ons maar net het grootste nieuws omtrent de sport en geven ons tegelijkertijd een inkijkje in indrukwekkende interviews die je versteld doen staan.

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 op Netflix? Formula 1: Drive to Survive is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot succes op Netflix. Toch is het nog maar de vraag of we nog een vijfde seizoen mogen verwachten. Stefano Domenicali, CEO van Formule 1, liet eerder al weten: “Er is geen twijfel dat Drive to Survive een ongelooflijke impact heeft gehad. Ik kan je al vertellen dat je moet kijken naar het nieuwe seizoen, want er is veel actie.”

Toch was hij ook duidelijk over de toekomst van de serie: “Als de serie niet meer van toegevoegde waarde is voor de F1, dan moeten we onderhandelen met Netflix om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor iets anders in de toekomst.” Voor nu lijkt Formula 1: Drive to Survive echter nog niet in gevaar te zijn. Alhoewel het vijfde seizoen nog niet officieel is aangekondigd, lijkt de productie ervan al wel gestart. Zo zijn tijdens de eerste testdagen in Barcelona wel Netflix-logo’s gespot. Mocht er een vijfde seizoen komen van Formula 1: Drive to Survive, dan wordt dat nieuwe seizoen opnieuw vlak voor de start van het nieuwe F1-seizoen gelanceerd.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Formula 1: Drive to Survive seizoen 5 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?