Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 6 op Netflix? De documentairereeks is nog altijd een groot succes en ieder jaar weer een heerlijke opwarmer voor de bolides weer rondjes gaan rijden over de circuits. Het goede nieuws is dat het al zeker is dat er een vervolg komt. Maar wanneer?

Max Verstappen domineert

In Formula 1: Drive to Survive wordt de grootste autoklasse van de wereld gevolgd. Uiteraard is Max Verstappen hiervan inmiddels het grote gezicht. In het meest recent verschenen vijfde seizoen zien we hoe alle wagens volledig nieuw zijn, doordat alle reglementen zijn veranderd. Het zet het speelveld op scherp, waarbij Max Verstappen voor het tweede jaar op rij de wereldtitel pakt. Ditmaal wel een stuk overtuigender dan het jaar ervoor toen pas in de laatste ronde Lewis Hamilton werd verslagen. Een groot verschil is ook dat Verstappen een aantal jaar niet mee wilde werken aan de docu-reeks, maar nu wel weer uitgebreid aan het woord komt.

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Formula 1: Drive to Survive seizoen 6 op Netflix? Formula 1: Drive to Survive is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot succes op Netflix. Het is inmiddels zelfs de grondlegger gebleken van veel meer sporten. Het team achter de reeks is namelijk door Netflix ingeschakeld om ook series te maken over tennis, golf, wielrennen en voetbal. Van tennis en golf zijn met Break Point en Full Swing de eerste seizoenen al verschenen. In de zomer wordt een reeks over de Tour de France van afgelopen zomer verwacht en komend seizoen wordt La Liga, de hoogste Spaanse voetbalcompetitie, gevolgd.

Opwarmer voor nieuwe raceseizoen

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan Formula 1: Drive to Survive seizoen 6. Netflix kondigde namelijk vorig jaar al aan dat er zowel een vijfde als zesde seizoen zou worden gemaakt. Tijdens het raceseizoen draaien de camera’s dus volop en zal alles worden gefilmd. Wanneer Formula 1: Drive to Survive seizoen 6 vervolgens op Netflix verschijnt is vrij nauwkeurig te voorspellen. De afgelopen jaren is het namelijk telkens zo geweest dat een week vóór de start van het raceseizoen de afleveringen online verschijnen. Zo is het een ideale warming-up voor het nieuwe raceseizoen. De exacte datum van de eerste race van het seizoen 2024 is nog niet bekend, maar dit zal altijd begin maart zijn. Op vrijdag 23 februari 2024 is het tijd voor Formula 1: Drive to Surive seizoen 6.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Formula 1: Drive to Survive seizoen 6 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?