Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Forst seizoen 2 op Netflix

Wanneer komt Forst seizoen 2 naar Netflix? De Poolse crimeserie is zeer goed ontvangen. Zowel in Polen, maar ook in de rest van de wereld. Vooral door dat laatste feit kan het heel goed dat er een vervolg van Forst gaat komen op Netflix, alleen de vraag is wanneer een tweede seizoen dan op de rol zal staan.

Pittige whodunit in de bergen

Een norse rechercheur kennen we al uit heel wat series, toch is Forst opnieuw een hit. Want het is een heerlijke whodunit, waarbij het heel lang onduidelijk blijft hoe de vork nou in de steel zit. Wiktor Forst is de rechercheur en hij stuit in het Tatra-gebergte een moord. Dit begint met een moord op iemand die eigenlijk alleen maar vijanden lijkt te hebben.

Daarna volgen er al snel meer en ontstaat er veel onrust binnen het politiekorps. Wanneer Forst niet voor elkaar krijgt wat hij wil, gaat hij samenwerken met een journaliste: Olga Szrebeska. En daardoor gaat hij paden bewandelen die hij nog nooit eerder heeft gedaan.

Wanneer komt Forst seizoen 2 op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van Forst op Netflix? Het is nog afwachten of Netflix besluit om een vervolg te maken op Forst, al is die kans wel zeer aannemelijk. Dat komt door een aantal facetten. Series uit Polen blijken het regelmatig goed te doen en Forst is daar geen uitzondering op. Door het internationale succes is het interessant voor Netflix om een nieuw seizoen te laten maken.

Het hoofdpersonage schreeuwt om meer verhalen. Tevens is er bronmateriaal, want het verhaal is gebaseerd op de boeken van schrijver Remigiusz Mróz. Tenslotte is het script van Forst geschreven door Agata Malesinska. Zij deed dat eerder ook al voor The Woods en A Girl and a Astronaut, waardoor ze volop aan de slag is voor Netflix. De vraag is echter wel door het vernietigende einde in hoeverre er een vervolg te maken valt. Want kan Forst nog terugkeren bij de politie en waarvoor wordt hij verantwoordelijk gehouden?

Wanneer Netflix een seizoen 2 van Forst laat maken, dan zal dit zeker een jaar gaan duren voor de reeks vervolgens ook te zien is op de streamingdienst. Mocht Netflix snel een besluit nemen, dan ligt een release medio 2025 het meest voor de hand.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Forst seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?