Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Freud seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Freud seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Freud. De serie werd in maart gelanceerd op Netflix, nadat de reeks ook bij ORF in Duitsland was te zien. Of er echter ook een tweede seizoen verschijnt, is nog even afwachten.

Freud

Freud is een nieuwe Duitstalige serie van Netflix. We kijken mee met Sigmund Freud, de grondlegger van de psychologie. Zijn theorieën werden niet altijd door iedereen omarmd, maar ze blijken wel flink te helpen bij het oplossen van een moordmysterie. Samen met een helderziende en inspecteur gaat Freud enkele bloederige mysteries oplossen.

Wanneer komt Freud seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Freud seizoen 2 op Netflix? Het is nog niet duidelijk of Freud voorzien gaat worden van een tweede seizoen, al zijn de eerste berichten positief. Zo was de serie eerst te zien bij ORF in Duitsland waar het goede recensies ontving. Zo werd Freud zelfs genomineerd voor de Romy Awards 2020.

Het is dan ook niet ondenkbaar dat er nog een extra seizoen komt. Zo wordt al een beetje gespeculeerd over dat Freud mogelijk de nieuwe Sherlock wordt. Als Freud wordt verlengd, zullen we wel even geduld moeten hebben. Een eventueel tweede seizoen wordt sowieso niet eerder dan in maart 2021 op Netflix verwacht. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Sherlock.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Freud seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?