Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Frontier seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Frontier seizoen 4 op Netflix? De streamingdienst heeft inmiddels al drie seizoenen in zijn aanbod, maar het is niet geheel duidelijk of daar ook nog een vierde seizoen bij komt. Tot op heden is er namelijk nog niets bekend gemaakt over de toekomst van Frontier.

Frontier

Frontier speelt zich af in het Noord-Amerika van de achttiende eeuw. In de serie vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson’s Bay Company. Ook Declan Harp, een half Ier, half native American, werkte in het verleden bij het bedrijf maar heeft zich inmiddels tegen het bedrijf gekeerd.

Hij verzet zich hevig tegen de pelshandel en dat wordt hem niet in dank afgenomen. Het zorgt er dan ook voor dat er flink op hem gejaagd wordt en dat leidt tot een gewelddadige en wrede strijd.

Wanneer komt Frontier seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Frontier seizoen 4 op Netflix? Frontier is niet een productie van Netflix alleen. De streamingdienst heeft weliswaar de wereldwijde streamingrechten, maar in Canada wordt de reeks uitgezonden bij Discovery. Het zal dan ook deels afhankelijk zijn van Discovery of er nog een vervolg komt van Frontier.

Tot op heden is er nog niets bekend over een vierde seizoen. Mocht er een seizoen 4 komen, dan lijken we die te mogen verwachten in november/december 2019. Tot op heden duurde het steeds één jaar voordat een nieuw seizoen verscheen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Frontier seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?