Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Fubar seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Fubar seizoen 2 op Netflix? De thrillerserie met heel wat actie heeft niemand minder dan Arnold Schwarzenegger in de gelederen. Maar wordt er ook een vervolg gemaakt van Fubar?

Is Fubar nog goed te maken?

Fubar is een Amerikaanse afkorting die wordt gebruikt om iets te omschrijven dat niet meer goed te maken of te repareren blijkt te zijn. Gaat dit ook op voor de serie Fubar? Want daarin zien we wel een zeer speciaal gezicht verschijnen. Het is namelijk de eerste serie ooit van Arnold Schwarzenegger. En dan weet je het al, actie gegarandeerd!

Werken voor de CIA

Zowel een vader als dochter werken in het geheim voor de CIA.. alleen er is één probleempje… Dit weten ze niet van elkaar. En als ze dat wel ontdekken wordt het chaos. Een riskante undercovermissie is opeens een groot gezinsprobleem, dat volledig disfunctioneel blijkt te zijn. Maar komt Fubar seizoen 2 ook op Netflix? Je zou denken van wel toch, want zegt Arnold Schwarzenegger niet altijd: ‘I’ll be back!’.

Wanneer komt Fubar seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Fubar seizoen 2 op Netflix? Daarvoor zullen we wel even moeten wachten op een akkoord van Netflix. In de regel was het zo dat de streamingdienst eerst de kijkcijfers af wachtte en dan na een week of zes een oordeel bepaalde. De laatste tijd merken we echter dat dit wel eens anders gaat. Zo werden namelijk The Night Agent en The Diplomat al binnen twee weken na de release verlengd. Fubar is een serie waarbij dit ook zomaar zou kunnen gebeuren.

Cruciaal is dan dus wel dat de kijkcijfers heel goed zijn, dan komt Fubar seizoen 2 op Netflix dichtbij. Zodra de verlenging daar is, kan er gepland worden wanneer seizoen 2 ook daadwerkelijk op Netflix kan verschijnen. In de regel duurt het een goed jaar voor er een nieuw seizoen af is. In dat geval zou Fubar seizoen 2 medio 2024 op Netflix kunnen verschijnen. De huidige schrijversstakingen kunnen echter wel eens roet in het eten gooien, waardoor er een vertraging tot 2025 zou kunnen optreden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Fubar seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?