Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Gentefied seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Gentefied seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Gentefied. De komedieserie verscheen in februari op Netflix. Het is niet ondenkbaar dat dan ook eerst de cijfers voor de serie worden afgewacht voordat besloten wordt over de toekomst van de reeks.

Gentefied

In Gentefied worden we meegenomen naar drie neven die samenkomen om de populaire taco winkel van hun opa draaiende te houden. In de show wordt het drietal geconfronteerd met hun verschillen in hun omgeving, hun erfgoed en hun toewijding aan het familiebedrijf. Ze leven allemaal hetzelfde na: de American Dream.

Wanneer komt Gentefied seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Gentefied seizoen 2 op Netflix? Helaas heeft Netflix nog niets bekendgemaakt over de toekomst van Gentefied. De serie werd op 21 februari 2020 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en sindsdien is het stil rondom de toekomst van de reeks. Zorgwekkend is dat echter nog niet.

Netflix heeft in de laatste periode wel bewezen dat het eerst afwacht hoe een reeks wordt ontvangen voordat over de toekomst besloten wordt. Mocht er een tweede seizoen komen, dan komt dat seizoen waarschijnlijk niet eerder dan in 2021. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk bijvoorbeeld eens aan Mr. Iglesias en Marlon.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Gentefied seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?