Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Get Even seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Get Even seizoen 2 op Netflix? Op dit moment is het nog niet duidelijk of Get Even voorzien gaat worden van een tweede seizoen. De recensies voor het eerste seizoen zijn echter vrij positief, waardoor de kans automatisch groter wordt dat er wel een vervolg komt. Voor nu kunnen we dan ook alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft een tweede deel.

Onrecht

Get Even volgt vier tieners op een privéschool. Ze vormen een groepje dat zich richt op het aan de kaak stellen van pesterijen op hun eliteschool. Ze werken dan ook samen om onrecht op school aan de kaak te stellen en zijn uit op wraak. Als één van hun targets echter vermoord wordt, komen ze er al snel achter dat iemand ze erin probeert te luizen.

Wanneer komt Get Even seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Get Even seizoen 2 op Netflix? Get Even is oorspronkelijk afkomstig van BBC waar de serie al te bekijken was door de BBC Player. De reeks kreeg dan ook al flink wat positieve recensies, maar het bestellen van een tweede seizoen bleef tot op heden uit. Het is echter niet ondenkbaar dat daar snel verandering in komt.

Nu de serie tenslotte ook te bekijken is op Netflix ontvangt het een nog breder publiek. De streamingdienst was er overigens razendsnel bij om de serie binnen te halen. Zo werd het eerste seizoen in februari 2020 toegevoegd aan het aanbod van BBC en duurde het nog geen half jaar voordat de afleveringen naar Netflix kwamen. Mocht er een tweede seizoen komen, dan lijken we die niet eerder dan in 2021 te hoeven verwachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Élite en Control Z.

Wil jij als eerste weten wanneer Get Even seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?